Descarregar Cartell

ORGANITZADORS

Inici > Premis

Premis del concurs

Hi haurà les categories següents de premis per als 120 concursants classificats de 5è de primària a 2n. de BATX./CSGF en la fase final:

Hi haurà les categories següents de premis per als 16 concursants guanyadors absoluts dels Centres de Formació d’Adults:

Per als responsables del concurs dels centres amb alumnes de 5è. de primària a 2n. de BATX./CSGF que hagin quedat entre els 120 finalistes per a la prova final rebran un premi, en base al següent criteri

Per als responsables del concurs dels Centres de Formació d’Adults amb els 16 alumnes concursants guanyadors absoluts de la prova final del concurs rebran com a premi 1 curs de metodologia de llengua anglesa

SORTEIG:
Es farà al mes de maig un sorteig de 4 caps de setmana en cases de colònies per a  2 concursants i 2 mestres d’ entre el total que han participat a la fase territorial del concurs i que no hagin obtingut plaça per a la gran final. El premi del sorteig és per al guanyador i 3 acompanyants.

NOTA SOBRE ELS PREMIS:
Els concursants guanyadors d’edicions anteriors del Concurs i classificats en la 1ª posició, podran participar novament si ho desitgen, però en cas de tornar a quedar classificats en la 1ª posició final del concurs, tindran com a premi un reconeixement explícit, però no podran accedir als premis que els corresponen per classificació segons els apartats 3 punt i 7 punt i de les bases.